2021-05-27 07:49:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem remélted már, de újra felbukkan az életedben egy lehetőség

Napi horoszkóp május 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Érdekes tanácsokat kaphatsz valakitől, ami egy olyan oldaláról világítja meg az eseményeket, amire nem is gondoltál. Átértékelheted a jelenlegi helyzetet, és ráébredsz, hogy nem volt oka a pesszimizmusodnak. Sőt, sok jó okod van arra, hogy merj nagyot álmodni!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A lelki fejlődésben mostanság új lépcsőfokhoz érsz. Sokat gondolkozol múlton és jövőn, és talán arra is ráébredsz, hogy ami igazán fontos, az már a tiéd. Van valaki, akinek ma meg is hálálhatod valamilyen úton-módon a sok szeretetet, amit kapsz tőle.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Olyan helyzetek adódhatnak ma, amikhez egy kicsit bevállalósnak kell lenned, de igazán megéri az erőfeszítést. A próbatételek, kihívások jót tesznek, ráébredsz, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit feltételeztél magadról.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha valamiben bizonytalan voltál mostanság, akkor erős sugallatokat kaphatsz ma az égiektől. Megnyilvánulhat ez egy véletlen szerencsében, egy érdekes helyzetben vagy egy jó tanácsban, amit egy baráttól kapsz. Figyelj oda a jelekre, járj nyitott szemmel, és főleg szívvel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Békés, harmonikus napra számíthatsz. A konfliktusok elsimulni látszanak, a játszmákat ma nem játsszátok le, szerencsére, mert így több időd magad a lényeges dolgok megélésére. A bölcs elengedéssel valóban sok energiát és kerülőutat spórolsz magadnak!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Rohangálós napod lehet, ami persze egyáltalán nem ismeretlen a számodra. A bolygók is épp erre figyelmeztetnek: egy kicsit vissza kellene venned a tempóból! Főleg, mert a mostani ügyeidet elnézve hosszú távon kell bírnod erővel, és nem sprintre, hanem maratonra kell készülni...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma sok meglepetésben lehet részed: akár könnyekig is meghatódhatsz. De sajnos az ellenkezője is megtörténhet: dühödben is sírva fakadhatsz. A bolygók ugyanis kiszámíthatatlanná tesznek érzelmileg, és erre még a körülmények is rájátszanak. Keresd a kedves embereket!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

El kell fogadnod, hogy még egy Skorpió sem teheti mindig azt, amihez éppen kedve van. Ha békében akarsz élni azokkal, akiket a legjobban szeretsz, meg kell hallania az ő kéréseiket is, és figyelembe venni az érveiket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Furcsa helyzetek jellemezhetik a mai napodat. Rád azonban jellemző, hogy a legjobban éppen az ilyen körülmények között érzed magad, szereted, ha bizonyíthatod, milyen talpraesett vagy. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most arra is megoldást találhatsz. Szerelemben, vagy vállalkozásban is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bak igazán olyan típus, akire mindig számítani lehet. Itt az ideje, hogy ezt másokkal is elismertesd. Ha nincs is önhittség benned, vagy magamutogatási vágy, akkor is meg kell láttatnod a világgal, hogy ki is vagy valójában. Ez kötelességed önmagaddal szemben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Barátságos és kiegyensúlyozott vagy a mai napon. A délutánt, kora estét egy kedves régi ismerősénél, rokonnál, vagy barátnál töltheted. Az idő lassan és meghitten telik, és most valahogy nem is vágysz a zajosságra és az izgalmakra.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem remélted már, de újra felbukkan az életedben egy lehetőség. Talán a múltban még bizonytalan volt, akarsz-e élni vele, de most már határozottan tudod a választ. Ne töprengj tehát, hanem vágj bele!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: